Sådan overkommer du disse valg som mor

Som mor kan du have et utal af bekymringer på dine børns vegne. Man kan umuligt våge over dem hele livet, men det betyder meget, at man er med til at give dem den start på ungdomslivet, der vil gavne dem mest. Mange sætter pris på at kunne blive guidet lidt, når det kommer til dette, så de ikke står alene.

Unge og den digitale verden

Det er ofte, at det er de ting, der adskiller din generation og dit barns generation fra hinanden, som det kan være vanskeligt at vide sig sikker på, hvordan du skal håndtere som forælder.

For mange i dag er det især det digitale aspekt, der udgør en bemærkelsesværdig forskel mellem generationerne. Unge i dag bruger typisk langt mere tid på telefoner, iPads, computere osv., end du gjorde i din barn- og ungdom. Hvis du gerne vil vejledes en smule i sammenhæng med det digitale og dine børn, kan du læse en artikel om det på Ishøj Netavis. Hvad enten du bor i Ishøj eller ikke, er det nemlig brugbart for mange mødre og fædre at kunne læse, hvad eksperter mener, man bør gøre, og høre om, hvad andre forældre gør.

Dagpleje, børnehave og skole

Er dine børn lidt for små endnu til, at det er relevant at læse artiklen på Ishøj Netavis, har du sandsynligvis andre ting at koncentrere dig om. Skal din søn eller datter for eksempel snart begynde i dagpleje, eller er de nået til børnehave- eller skolealderen?

Det kan i så fald være praktisk at spørge andre til råds og bede om anbefalinger. Du kan i din omgangskreds såsom hos veninder eller familiemedlemmer med børn spørge, hvilke erfaringer de har med aktuelle institutioner i dit område. Det er nemlig vigtigt, at det er med en god fornemmelse i maven, at du sætter dit barn af om morgenen inden arbejde.