5 ting, du skal huske på, før du finder en babysitter

Kender du det, at du er blevet inviteret til et event, som rigtig gerne vil deltage i, men du har ikke nogen til at passe dine børn? Det ideelle ville være hvis man kunne sende dem hen til deres bedsteforældre, men ikke alle har den mulighed og må derfor ansætte eller finde en babysitter, der kan hjælpe.

Det er svært at finde en babysitter, og det er endnu mere stressende, når du ikke er sikker på, hvordan du skal finde en babysitter. Den første ting, du skal gøre, før du ansætter nogen, er at tage et kig på dit budget. Du bør også overveje, hvor den person, der skal passe dine børn, befinder sig. Hvis de bor tæt på, så vil det ikke være et problem. Men hvis de bor i en anden by, så kan der være ekstra omkostninger forbundet med at rejse frem og tilbage til arbejdet hver dag.

Hvad skal jeg overveje inden jeg hyrer en babysitter?

Når du leder efter en babysitter, er der mange ting, du skal overveje. Har de referencer? Kan de godt omgås børn? Det kan være svært at afgøre, om personen er den rigtige for din familie alene ud fra deres CV og et interview. Derfor er det en god ide at benytte dig af et bureau eller en internetportal. Hvis du overvejer at benytte en portal, så er minbabysitter.dk det oplagte valg. Der kan du være sikker på at en evt. babysitter er godkendt og anbefalet af andre forældre.

Børn er det mest dyrebare vi har, og det kan derfor være svært at overlade dem til fremmede. Det er derfor en god ide at finde en babysitter inden man har brug for dem. En man kan lære kende, og ikke mindst, børnene kan lære at kende. Hvis der allerede er en relation, er det nemmere at have tillid til babysitteren, både som forældre og som barn.

5 ting at huske på, inden du finder en babysitter:

1) Er personen god til at håndtere børn?

2) Har vedkommende referencer de kan vise?

3) Har de taget et kursus i førstehjælp?

4) Kan de håndtere stressfulde situationer?

5) Lyt til din mavefornemmelse

Især det sidste punkt er vigtigt, da alle forældre udvikler en slags 6. sans, når det kommer til deres børn. Lyt derfor til dine mavefornemmelse frem for alt. Lad eventuelt babysitteren besøge jer, inden vedkommende skal passe dine børn. På den måde kan du se vedkommende an og se hvordan de interagerer med dine børn, og hvordan dine børn reagerer på vedkommende.

*Bemærk: Dette er blot nogle få ting, som du skal overveje, når du leder efter en babysitter til dine børn. Der er selvfølgelig også deres erfaring med forskellige aldersgrupper, og om du ønsker, at de skal passe flere børn på en gang eller ej.