Elsker du at følge med i lokalsamfundet?

Hvis du nyder at kunne følge med i, hvad der sker i din by, kan du med fordel finde en netavis, som holder dig opdateret på dit lokalområde. På den måde går du aldrig glip af vigtige nyheder om, hvad der sker i din by og byerne omkring dig, og du kan desuden se hvilke arrangementer der afholdes.

Her kan du læse lidt om, hvilke artikler du finder på netavisen

En netavis til hver kommune

Der findes en netavis til hver enkelt kommune, så du er sikker på, at finde en som bringer nyheder fra din by, læs mere her. Der er artikler inden for sektionerne Kultur, Erhverv, Debat og Politik, Samfund, 112 og Danmark.

Du finder altså artikler og nyheder inden for mange forskellige emner, så du kan læse om lige det, som interesserer dig. Du kan desuden selv indsende nyheder og læserbreve, og på den måde bidrage til indholdet i avisen. Ved at alle kan indsende nyheder, er man som borger sikker på at få alle de vigtigste nyheder fra ens kommune.

Få altid de vigtigste nyheder

Ved at læse netavisen fra din kommune, får du både nyheder fra lokalsamfundet, men der bringes også nyheder fra hele landet. På den måde får du et samlet nyhedsoverblik fra en og samme avis. Et emne som kan være vigtigt at følge med i, er det som skrives om under sektionen kaldet 112. Her bringes der nyheder om politiets arbejde i en pågældende periode.

Ved at følge med i, hvilken kriminalitet der bliver begået i din kommune, kan du bedre passe på dig selv. Bliver der for eksempel begået mange indbrud i en periode, kan du læse om det på netavisen. På den måde kan du passe ekstra godt på dit hjem. Desuden finder du ofte guides på netavisen, blandt andet om hvordan man sikrer sit hjem mod indbrud.