Læsestof til den gode søndag morgen

Søndag morgen er helt speciel. Der er noget langsomt, roligt og mærkbart over det og en stemning, man bør trække med sig ind i mange flere dage. Hvis du søger inspiration til, hvad du kan pryde din morgen med, og hvad du kan læse til at starte din dag godt ud, så kig endelig med videre

Viden som morgenkaffe

En fantastisk måde at starte en god dag ud på, er ved at hive yndlingsbogen frem, man bare ikke kan slippe igen. Det sætter stemningen, og der er næsten ikke noget bedre end morgenlys i hovedet, og en god bog at starte dagen ud på med. Er man mere til det hurtige og oplysende, så kan man rive de gode lokale nyheder frem via dette link eller man kan finde de større aviser frem og smage på nattens og gårsdagens artikler sammen med morgenkaffen. Det kan også være, man mest af alt har lyst til at lære noget nyt, og så er morgenen et fantastisk tidspunkt til at fordybe sig i nye emner. Der er enorme mængder af viden og nicher at finde og fordybe sig i, og gør man det om morgenen, så går der ikke lang tid, før man kan se frem til at være klogere ved sengetid end da man vågnede.

Gem mobilen til senere

Det kan være blevet en vane at trække mobilen frem som det første om morgenen, så snart øjnene åbnes, men prøv, om du kan vente med at trække den frem og bevæge dig ind på de vanlige apps, før du er helt vågen. Måske vil du opdage, hvor meget andet du kan nå og hvor rart det kan være lige at vente lidt med at tappe ind i resten af verden og i mobilen. Det kan være en befrielse lige at have de særlige morgener helt for sig selv og sine sære.