Vejen til flot og skinnende hår

De fleste kvinder (og mænd) drømmer om flot og skinnende hår, som kan kaste mange misundende blikke efter sig. Læs med herunder, og få tips og tricks til hvorledes du opnår dit drømmehår.

Hold igen med varmen

Mange kvinder bruger stribevis af timer med enten en føntørrer, glattejern eller krøllejern. Disse varmeapparater er medvirkende til at style og give et flot look. Men de kan også virker utrolig skadende for håret. Sørg derfor for at holde en smule igen med varmen.

  • Sørg desuden for at bruge varmebeskyttelse til håret, som kan købes i mange skønhedsforretninger og dagligvarebutikker. Sprøjt lidt af dette i håret før du tænder for glattejernet.

  • Håret skal altid være tørt for du anvender glatte- eller krøllejern. Ellers kan du risikere at svitse håret af, som kan være meget skadeligt.

Derudover så kan det også være en god idé at skrue ned for varmen under hårvask. For høj varme kan gøre håret tørt og kruset. Generelt så anbefales det også, at man blot vasker håret 2-3 gange om ugen, for at mindske slid på håret.

Brug de rigtige produkter – til lige præcis dit hår

Hår er forskelligt, og derfor er det ikke alle produkter, som måske lige præcis passer til din hårtype. Brug derfor gerne noget tid og energi på at finde de helt rigtige produkter til dit hår.

Find en shampoo, som matcher til dit hår – man kan fx finde shampoo til tørt, farvet og kruset hår. Det kan også være, at du døjer med skæl? Så kan skælshampoo være løsningen. Skælshampoo kan være medvirkende til at fjerne samt forebygge skæl – og du kan komme af med den irriterende kløe ved hjælp af skælshampoo.

Husk desuden også at give håret en omgang med hårkur fra tid til anden, som kan være medvirkende til at give øget fugt til hårstråene.