Tips til at eksperimentere mere med makeuppen

Er du en af dem, der godt kan lide at lege lidt med makeup en gang imellem. Der er mange, der synes, det kan være sjovt at gøre. Men der også mange, der oplever at sidde lidt fast i de samme makeuprutiner. For selvom det kan være sjovt at prøve noget nyt, så vil man måske heller risikere at gøre noget, der ser forkert ud. Derfor er du altså ikke alene, hvis du nogle gange holder lidt igen. Vil du alligevel gerne kaste dig ud i noget nyt, kan du prøve at følge nogle af disse tips til at eksperimentere mere med makeuppen.

Prøv en ny øjenfarve

Ja, du læste rigtigt. Med farvede kontaktlinser kan du faktisk prøve en helt ny øjenfarve. Og det kan se ganske naturligt ud.

Din øjenfarve vil uden tvivl betyde meget for det samlede look. Når du så ændrer den, vil du sikkert opleve at få en ny udstråling. Det kan altså være en sjov detalje, og så kan det også være et godt udgangspunkt for at prøve noget nyt. Nu kan du nemlig eksperimentere med, hvad der passer godt til denne øjenfarve.

Eksperimentér med nye former for makeup

Nogle mennesker har også tendens til at holde sig til de former for makeup, de kender. Og hvis man hele tiden bruger de samme produkter, er det måske heller ikke så underligt, at man får de samme resultater.

Der sker hele tiden en masse inden for makeupverdenen. Der kommer nye trends til. Det betyder også, at der ofte kommer nye former for makeup på markedet.

Du kan eksempelvis vælge både en pudder- og en cremeversion af mange former for makeup, så som blush, bronzer og øjenskygge. Det kunne altså være et godt sted at starte, hvis du gerne vil prøve noget nyt, og se hvad det gør ved looket.