Style dit hår med et glattejern – 3 gode tips

Der er ikke noget som en god hårdag. Og du kan sørge for, at dit hår altid spiller, hvis bare du bruger en smule tid på styling. Det behøver hverken at være svært eller tidskrævende. Faktisk kan du komme rigtig langt med blot et glattejern.

Beskyt dit hår inden styling

Så snart du bruger et stylingapparat med varme, så er det meget hårdt for dit hår. Derfor kan du beskytte dit hår bedst muligt ved at bruge en varmebeskyttende spray eller creme hver gang, inden du bruger varme på dit hår.

Det danner et beskyttende lag omkring dine hårstrå, som gør, at håret ikke tager lige så meget skade.

Find et glattejern af god kvalitet

Faktisk er det ikke ligegyldigt, hvilket glattejern du bruger. Rigtig mange glattejern er gode, men der er også nogle, der er bedre end andre.

Hvis du går efter et glattejern af god kvalitet, så får du som regel også et glattejern, der er nemmere at arbejde med. Desuden er der nogle glattejern, der ikke er lige så skadelige for dit hår som andre.

Du kan f.eks. overveje et ghd glattejern, hvis du leder efter et nyt glattejern.

Få din frisure til at holde med stylingprodukter

Når du bruger tid på at lave en flot frisure, så er det en god idé at slutte af med at bruge nogle stylingprodukter. Det kan nemlig sørge for, at din frisure holder bedre og længere. Det er træls at bruge tid på at lave nogle krøller, der så forsvinder kort tid efter. Men det behøver du ikke at være nervøs for, hvis du bruger en god hårspray, krøllecreme, saltvandsspray el.lign.

Hvad der fungerer bedst til dit hår, afhænger meget af dit hårs længde, tykkelse og tekstur. Derfor er det en fordel, hvis du prøver dig frem.