Sådan får du liv i en kedelig frisure

Det er ikke altid, at man er lige god til at få vedligeholdt sit hår, så det står flot og smukt hele tiden. Men frygt ej, der er flere metoder hvorpå du kan få liv i dit hår igen, så det ikke ser hverken fedtet, kedeligt eller slidt ud. Læs med herunder, hvis du vil høre mere.

Start med at vaske dit hår

Det første du skal gøre, hvis du har hår, som virker fedtet eller slidt, er at give det en god vask. Her er det vigtigt, at du benytter en shampoo til hårvasken, som er sund for dit hår, og som ikke slider yderligere på det. Spørg derfor gerne din frisør ad, hvilken type shampoo de vil anbefale til dit hår.

Brug en god balsam

Med en god balsam kan du få selv det kedeligste hår til at se sundt ud igen. Det er dog vigtigt, at man ikke bruger det for ofte, da det kan medføre, at man slider mere end højst nødvendigt på håret. Hvis man bruger det for ofte, så kan man altså ende med den modsatte effekt, hvor man ødelægger håret fremfor at give det liv.

Køb en fantastisk hårkur

Virker det ikke med en god vask og en omgang balsam, så kan det anbefales at købe en god hårkur. En hårkur er lavet til at sætte liv i selv det kedeligste hår, ved at give det de vitaminer og mineraler, som håret har brug for, for at vedligeholde sin glans og se fantastisk ud.

Når du køber en hårkur, så er det vigtigt, at du læser hvor længe den skal sidde i for den fulde effekt. Alle hårkure kræver ikke den samme virketid, og derfor kan du have en der skal arbejde i 10 minutter, og en anden som skal arbejde i 5 minutter.

Få farven frem med en farvebombe

Når man har fået farvet sit hår, så kan man hurtigt føle, at farven forsvinder fra håret. Her kan man bruge en farvebombe, som er lavet til at hive farven frem i håret, uden at beskadige det på samme måde, som hvis man får det farvet igen.

Farvebomber er derfor det perfekte valg til dem, som elsker at have et flot og farverigt hår, men som også gerne vil passe på det, så de ikke ødelægger håret ved at få det farvet oftere end det anbefales.