Sådan får du den bedste hudpleje

Er du træt af at bruge penge på dyre hudplejeprodukter, som ikke giver den ønskede effekt – eller nogen effekt overhovedet?

Det kan være en jungle at hitte rundt i de mange skønhedsprodukter, der produceres over hele verden. Alle lover de yngre, mere spændstig, velfugtet og smuk hud. Desværre er det langt fra alle produkterne, der leverer det de lover.

Hudpleje udviklet af eksperter

Det kan betale sig at konsultere en ekspert i hudpleje, før du køber flere dyre cremer. Først er det vigtigt at få analyseret din hudtype, så du ved hvilke typer af produkter, du skal gå efter. Du kan fx besøge en kosmetolog og ph.d hudlæge og få ekspertrådgivning samt tips til den daglige hudpleje. Ved at konsultere en klinik skabt af hudlæger, er du garanteret en høj kvalitet og produkter med dokumenteret virkning.

Alle kan have gavn af en hudanalyse

Ansigtsbehandlinger varierer fra rensende, plejende og korrigerende behandlinger. Men først er det vigtigt at få en udført en hudanalyse af en dygtig kosmetolog. Det er aldrig for tidligt at finde ud af, hvilke hudtype man har. Mange skader kan forebygges med den rette hudpleje og skånsomme plejende produkter, og derfor er det en god idé at få styr på det.

Huden ændrer sig gennem livet, og det bør de produkter, man anvender til at rense og pleje også gøre. En ung teenagers hud kan være fedtet med tendens til forhøjet talgproduktion, hvorimod et menneske i 50’erne kan lide af tør hud. Der findes hudplejeprodukter til alle hudtyper, og her kan kosmetologen hjælpe på rette vej.

Tid til en ansigtsbehandling?

Når vi færdes i forurenede byer, dyrker meget sport, bruger make-up og på andre måder belaster huden med partikler og snavs, kan det være på tide med en grundig rens som kun professionelle klinikker kan levere. Følelsen af renhed og fugt bagefter en sådan behandling er fantastisk.