På tøse-tur til Viborg

Trænger dig og veninderne til en rigtig tøsetur? En dag kun med shopping, café latte og måske lidt kulturelle oplevelser langt fra hverdagen og aftensmad, madpakker og vasketøj. Det behøver ikke kræve flere dages planlægning eller betyde, at man skal afsætte en hel weekend. Det kan gøres nemt, og hvis tiden ikke er til den store forlængede weekend, så tag en enkelt dag ud af kalenderen, hvor I giver jer selv tid og lov til afslapning. Tag på tøse-tur til Viborg og hvor I kan opleve de lokale cafeer, se domkirken eller besøg nogle af de lokale museer.

Shopping og specialbutikker

Man kan ikke sige tøse-tur uden også at sige shopping. En rigtig pigedag kræver tid til at vandre ud og ind af alle de tøjbutikker, man måtte ønske, uden hverken mand eller børn på slæb til at blive utålmodige. Og det kan man heldigvis i Viborg. Der er både mulighed for shopping i et af Viborgs storcentre, eller man kan kigge på vinduer og besøge alle de kendte tøjbutikker i gågaden. Udover de kendte tøjkæder findes der også et bredt udvalg af specialbutikker, hvis man drejer ned ad de små idylliske gader i Viborgs centrum. Der er derfor rig mulighed for at få tilfredsstillet sin indre shopaholic i Viborg.

Kulturelle oplevelser

Når shopping er overstået, og pengene ikke længere brænder i lommen, kan man opsøge nogle af de kulturelle muligheder, der findes i Viborg. Besøg for eksempel domkirken eller nogle af de mange museer. Lidt Syd for Viborg kan man finde Hald ruiner, som bestemt er et besøg værd, med den smukke natur og de gamle borgruiner. Smuk natur finder man også i Dollerup bakker, som ligger kulisse til en fantastisk vandretur med lyngklædte bakker og et meget kuperet terræn, som Midtjyllands natur er kendt for. Læs eventuelt mere om hvad byen har at tilbyde her.