Guide: Tag med veninderne på byvandring i Grenaa

Danmark rummer utrolig mange byer og steder, som vi som danskere, ikke får udforsket nok. Generelt bliver vores egne seværdigheder glemt, da mange af os søger længere væk, hvis vi skal ud at se noget. Dette er dog meget ærgerligt, da de danske byer tilbyder så meget, hvoraf det er vigtigt også at udforske disse. Står du derfor med en tøseklub, hvor I er i tvivl om næste gruppeaktivitet, så får du her en guide til en uforglemmelig byvandring i Grenaa.

Mange skulpturer i bybilledet

Byen er i sig selv utrolig hyggelig, og med mange flotte gamle bygninger, hvoraf en vandring i sig selv er givende, men det er altid rart at have en rute eller et mål, som man skal til. Oplev Grenaa gennem de mange skulpturer, som pryder bybilledet, heriblandt ”Ofrende”, ”Søhestene”, ”Vindpust og vandkunst” mange andre, som i kan bruge som små pejlemærker, alt imens i fordyber jer i de små gader. Ønsker i mere udførlig historie om byen, ligger Museum Østjylland Grenaa også lige i nærheden, hvor i kan komme tæt på Norddjurslands historie tilbage fra Stenalderen og på til i dag.

Uden mad og drikke duer helten ikke

Efter en middagsvandring med skulpturer og museer, er det på tide at få noget frokost. Grenaa byder på et hav af hyggelige små caféer og restauranter, hvoraf der er rig mulighed for dig og veninderne for at få noget lækkert til ganen, inden i atter begiver jer videre på jeres tur. Afhængigt af hvor kulturelle I vil være, kan I besøge Grenaa Kirke eller i stedet tage på shoppingtur i Grenaas gader, efter at være blevet tanket op på lækker mad og drikke. Når dagen lakker mod enden, kan i tage hinanden under armen, købe en kop kaffe, og så ellers slentre langs havnen, hvor i sammen kan nyde den sidste aftensol over Grenaa.