Kom i gang med at indrette din entré

Din entré er det rum, som både du og andre kommer først ind i. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvordan det rum er indrettet. En entré har brug for nogle smarte og praktiske løsninger, men må samtidig gerne se indbydende og flot ud.

Det får du tips til, hvordan du indretter her.

Indret med et stort spejl

Der er mange ting, der er praktiske i en entré, men det er f.eks. en god idé med et stort spejl. Det er rigtig rart, når du står og skal ud ad døren. Desuden får det din entré til at syne større. En entré er ofte et forholdsvis lille rum, så hvis du hænger et stort spejl op, kommer den til at virke større.

Det er f.eks. en mulighed at lede blandt nogle spejle med lys. Ellers er der også spejle, der har en flot ramme, som pynter i din entré.

Lav en god garderobeløsning

Din entré skal være det sted, hvor du lægger alle dine ting, hænger din jakke, sætter din sko osv., lige når du kommer ind ad døren. Derfor skal der også være god plads til den slags ting. Det kræver en god garderobeløsning med et overskueligt system.

En god garderobeløsning er f.eks. et højskab, nogle reoler, en knagerække el.lign. Der er flere muligheder, så det kommer helt an på, hvor meget plads du har behov for.

Skab liv med grønne planter

Det er som sagt vigtigt med nogle praktiske løsninger i en entré, men derudover er det også godt at tænke på nogle detaljer, der gør det til et hyggeligt rum. Det gør nogle grønne planter f.eks. Planter og blomster er med til at give liv på en måde, som ingen andre ting gør. Planter fås i alle farver og størrelser, så det er ikke svært at finde nogle, der passer til din entré.