Hårpleje uden allergi

Døjer du med allergi eller vil du sikre dig, at der er mindre chance for, at du udvikler allergi? Så kan det for eksempel være en god ide at se på, hvilke produkter du bruger i dit hår. Udvikler du allergi overfor kemikalier i dine hårprodukter kan du nemlig få en rigtig irriteret hovedbund.

Huden er kroppens største organ, og den absorberer rigtig meget af det, den kommer i kontakt med – det er for eksempel de produkter du bruger på din krop eller i dit hår. Selvom du ikke er allergisk over for blandt andet parfume endnu, betyder det ikke, at du ikke kan udvikle det med tiden. Det kan derfor være rigtig smart at vælge allergivenlige produkter til for eksempel din hårpleje og -styling.

Selvom du vælger allergifrie hårprodukter, betyder det bestemt ikke, at de er i dårligere kvalitet i forhold til kemiske produkter. Allergivenlige produkter kan sagtens være i super god kvalitet – og så får du den allergifrie bonus oveni. Det kan dog godt være svært at finde hårprodukter, der er allergivenlige – især fordi mange brands ikke kun har allergifrie produkter. På NulAllergi kan du nemt finde hårprodukter, som er helt allergifrie – hjemmesiden sælger nemlig kun produkter, der er AllergyCertified.

På NulAllergi kan du både finde shampoo og balsam, der er allergivenlige, fra mærker som By Falengreen, Zenz, Mums with love og Nilsens Jord. Du har derfor forholdsvist nemt ved at finde allergifri shampoo og balsam, uanset hvilken hårtype du har.

Har du brug for at behandle dit hår med for eksempel hårkur, hårserum eller hårolie, kan du også sagtens finde disse produkter ved NulAllergi. Du kan derfor behandle dit hår uden at bekymre dig om at skade din hovedbund samtidig.

Det er også nemt at finde produkter til at style dit hår – igen helt allergifrie. På NulAllergi kan du både få hårmousse, varmebeskyttende, voks, hårspray, saltvandsspray og meget mere. Du kan derfor stadig få super lækkert hår, stylet som du vil have det, selvom du bruger allergivenlige produkter.