Guide: Sådan får du en fantastisk glød den kommende sommer

Står du også og mangler lidt glød i din hud til den kommende sommer? Især fordi du bare har været i Danmark hele foråret, og derfor ikke har fået så meget sol og farve på kinderne? Så er denne artikel lige noget for dig. Læs med her i artiklen og bliv klogere på, hvordan du kan få en helt fantastisk glød i huden til den kommende sommer. Se selvbruner i test her og opdag alle de forskellige selvbrunere på markedet.

Selvbruner, selvbruner, selvbruner

Den første måde du kan få mere glød i huden på, er selvfølgelig igennem en god selvbruner (som vel og mærke ikke gør din hud helt orange). Man kan få mange forskellige varianter og former for selvbruner, så du kan helt sikkert finde en, som passer til dine behov, ønsker og livsstil. Du kan nemlig både få selvbruner i skum, spray og doseringsdråber til din creme. Så der er bestemt lidt at vælge imellem, så du kan finde den, der passer bedst til din hud.

Selvbruner i skum

Den første kategori af selvbruner, er selvbruner i skum-form. Her får du en lækker blød mousse eller skum, som skal påføres på kroppen. En selvbruner i skum er ofte nem at påføre ensartet over hele kroppen, så du undgår de trælse streger af misfarvninger i huden. Og ofte vil en selvbruner i skum tørre rigtig hurtigt. Derfor er det ikke nødvendigt, at du bruger selvbruner på i god tid eller vente med at komme ud ad døren, indtil det er tørret og kommet ind i huden, fordi den tørrer så hurtigt. Det er klart et plus ved denne form for selvbruner.

Selvbruner i spray

Den næste kategori af selvbruner, er selvbruner i spray-form. Her skal du blot spraye selvbruneren på huden, som virkelig gør denne form for selvbruner nem. Når du skal påføre denne form for selvbruner, skal du holde sprayen omkring 15 centimeter fra kroppen. Derefter skal du massere produktet ind i huden ved hjælp af cirkulære bevægelser. Det kan du gøre med enten hænderne eller med en påføringshandske. Og så er det faktisk det! Denne fremgangsmåde sikrer nemlig, at du ikke får nogle striber i huden efterfølgende – endnu færre end ved en selvbruner i skum faktisk. Dog skal denne form for selvbruner tørre lidt længere i huden, inden du kan gå ud ad døren.

Selvbruner i din creme

Den sidste kategori af selvbruner, er selvbruningsdråber i din creme. Med denne kategori får du en meget naturlig og let glød i huden, da selvbruneren går hen og bliver en del af din creme. På den måde kan du dagligt opbygge en rigtig flot og naturlig glød i huden.