Guide: Find de rette varekroge til butikkens inventar

Har du en drøm om at starte egen butik? Så skal du lære, hvordan du organiserer en varesamling, og hvilke redskaber du skal bruge til jobbet. For hvor visse varer godt kan ligge på en hylde, bruges pladsen i butikken optimalt, hvis du er villig til at lade varerne hænge. De kan hænge fra en varekrog eller et varespyd, af hvilke der findes flere modeller, som du kan bruge til vidt forskellige produkter.

Skal du vælge enkelt- eller dobbeltkrog?

Varekroge kan du få med enkelt- eller dobbeltkrog. Enkeltkrogene har deres styrke ved, at de ikke er nær så brede som dobbeltkroge, så har en vare kun et lille hul at stikke en krog igennem, er det denne løsning, der er ideel. Dobbeltkroge bruger du til mange plastindpakkede varer, hvor varernes indpakning har et bredt hul foroven, som krogen kan stikkes gennem. Andre løsninger findes også.

Fronthæng og bøjleknægte bruger du til tøjbutikken

Skal du hænge bøjler til tøj i butikken, var det i stedet aktuelt at få et fronthæng eller en skråtstillet bøjleknægt, du kan montere på en skinne til ophæng. Taskeophæng, der er forsynede med en masse små kroge, er selvfølgelig den ideelle løsning til varer, der allerede har et håndtag foroven, fx visse rejsekufferter med lav vægt. Altså er det nemt at finde en krog, der passer til produktet, du sælger.

Få tyverisikring og etiketholdere til dine varekroge

Ved siden af selve bøjlerne er der supplerende udstyr, du kan overveje. Til de dobbeltkrogede bøjler kan du få tyverisikring i form af en kasse med lås, du monterer yderst på spyddet for at holde fast på produkter længere inde på spyddet. Og til de dobbeltkrogede varekroge kan du også finde simple etiketholdere, som også hænger for enden af spyddet. De gør det let at notere fælles pris for varer.