Få din balayage lavet i Aarhus

balayage aarhus

Den nyeste hårtrend, der er kendt fra kendisser som blandt andet Rihanna, er balayage. Men hvad er balayage, og hvordan får du det? Det kan du blive klogere på i denne artikel.

Balayage er en hårfarvningsteknik, der giver dit hår looket af perfekt, naturligt farvespil med en flot afblegning fra solen i den nederste del af håret. Metoden farver ikke ned til hårrødderne, hvilket er en fordel, fordi din hårfarvning ikke kræver den store vedligeholdelse – det er godt for dig og for din pengepung. Du slipper således for de irriterende udgroninger, som konstant skal farves, så dit hår ser flot ud. Du kan få balayage i Aarhus ved professionelle frisører, som har den relevante fireårige frisøruddannelse og erfaring med teknikken.

En innovativ hårfarvningsteknik

Balayage er fransk og betyder ”at stryge”, og det er lige præcis det, som frisøren gør. Frisøren stryger med frihånd hårfarven i dit hår og skaber dermed et tilfældigt og naturligt look. Med de bløde penselstrøg i håret undgår du hårde kontraster i farvningen, og der opnås et perfekt spil i håret. En balayage ser så naturlig ud, at det er de færreste, der vil kunne se, om det er farvet eller ej – og hvem vil ikke gerne have så naturligt, smukt hår som muligt?

Overvejer du at få lavet balayage i dit hår, bør du gå til en professionel frisør, da det er en kompliceret teknik, som ikke alle frisører mestrer. Ved at gå til en frisør, der har den relevante uddannelse og erfaring med teknikken, undgår du nemlig fejl som skarpe kontraster i farvningen af dit hår. Det ser nemlig ikke særlig flot ud. Du kan få balayage lavet hos frisører som Posins Frisør i Aarhus, som har frisører ansat, der har stor erfaring med denne farvemetode – her er du og dit hår i trygge hænder.

Hvor lang tid holder en balayage?

Fordi en balayage er vedligeholdelsesfri, kan du nøjes med at få den lavet hver tredje eller fjerde måned. Metoden kræver, at dit hår har en bred udvoksning, før balayagen begynder. Dermed er det ikke sagt, at man ikke kan få balayage i kort hår – det kan man nemlig sagtens. I kort hår kræver det endnu mere teknisk finesse at lave en balayage, men da det er en innovativ hårfarvningsmetode, er det muligt at give naturligt spil i langt såvel som kort hår.

Hvad kan balayage i forhold til ombre og babylights?

Kort fortalt er ombre en hårfarvningsmetode, der farver den nederste del af håret mørkere end den øverste. Babylights er en teknik, der giver lyse striber i håret, men de er så tynde og mange, at det ser helt naturligt ud. Babylights er inspireret af det farvespil, man kan se i børns hår. Hvis man ønsker farvespil i lyst hår, er denne metode rigtig god, men den kan (ligesom med balayage) anvendes i alle farver hår.

Både babylights og balayage er vedligeholdelsesfrie farvninger, der ser naturlige ud – også med en udgroning. Da begge metoder er afblegning af håret, der skal efterligne solens naturlige afblegning, er disse værd at overveje, hvis du vil have gjort dit hår friskt og lækkert at se på. Du kan med hjælp fra kyndige frisører få dette lækre, naturlige look, og siden en balayage ikke kræver, at du skal betale store summer penge hver måned, kan du med fordel forkæle dig selv med dette.