Få det perfekte makeuplook med Nilens Jord

Har du en travl hverdag, hvor du tit render fra arbejde til diverse begivenheder efterfølgende? Har du derfor ikke tid til at lægge måde dags- og aftenmakeup, fordi du skal direkte fra arbejde til fest? Så er der et par nemme måder at ændre dit dagslook til et aftenlook.

I denne artikel tager vi udgangspunkt i produkter fra Nilens jord. Du kan derfor rekreere looket med de rigtige produkter eller finde nogle tilsvarende fra andre mærker. Som bonus er de produkter, der bliver nævnt i artiklen, allergivenlige, så langt de fleste kan bruge dem.

For det første er det en rigtig god ide at have en god base. Det er en god ide at starte med at rense sit ansigt og bruge både serum og creme – både til øjne og hele ansigtet.

Så er det en rigtig god ide at prime huden, så din makeup holder hele dagen. Dette kan gøres med Nilsens Jods Pore Minimizing Primer og derefter Priming & Setting Mist. Så er du sikret, at dit look holder hele dagen, så du bare skal ændre en smule efter arbejde.

Læg derefter din normale ansigtsmakeup, samt øjenbryn. Put eventuelt en øjenbrynsmascara og pudder/pudderfoundation i tasken til at touche denne del af makeuppen op, når du har fri fra arbejde.

Så kommer vi til øjenmakeuppen. Her kan du starte med at lægge en Eye Primer, så øjenskyggerne ikke forsvinder i løbet af dagen. Derefter kan du påføre Stick Eyeshadow i Illusion, som er en gylden rosa med metallisk effekt, på øjenlåget og gnide det over hele øjenlåget. Brug derefter Baked Mineral Eyeshadow i Sunset, som er fire øjenskygger i rosa toner. Brug den øverste øjenskygge til højere i din globelinje og under de nederste øjenvipper. Påfør derefter den nederste til højre på øjenlåget og den øverste til venstre i den inderste del af øjet. Påfør mascara og du er klar til dagen.

Hvordan gør du så dette til et aftenlook? Med den samme øjenskyggepakke, kan du nu tage den nederste til venstre og definere din globelinje, den yderste del af øjet og under de nederste vipper. Brug eventuelt en eyeliner til at lave en winged liner – og påfør en flot læbestift. Så er du nemt gjort mere aftenklar ved at definere dine øjne og læber lidt mere.