Bliv fri for hår

Closeup of unrecognisable beautician removing hair from female client's leg with medical laser. Tip of the laser is gliding over gel that has been applied to the skin. The client is laying on massage table and wearing protective glasses. The beautician is wearing protective gloves. Brightly lit,shallow focus.

Hvem ville ikke ønske at spare mere tid i hverdagen og i badet, og slippe for at skulle bruge diverse skrabere, barberskum og cremer?

Undgå dette ved og få laserbehandling på de områder, hvor du ønsker at have fjernet hår permanent.

Hårfjerning med laserbehandling

Laserbehandling, IPL hårfjerning, permanent hårfjerning – kært barn har mange navne. Med denne behandling, ved en godkendt klinik, har man som person over 18 år mulighed for at få fjernet hår permanent på ønsket områder.

Behandlingen foregår således, at laseren destruerer hårrodden med ca. 70 graders varme. I forbindelse med behandlingen vil man kunne mærke små prik eller en stikkende fornemmelse på huden, og det kan derfor ikke garanteres, at behandlingen er 100 % smertefrit. Det handler meget om ens egen smertetærskel og hudens struktur.

Hvem kan få laserbehandling?

Laserbehandlingen virker på hudtype 1, 2 og 3. Ved du ikke, hvilken hudtype du har, så er de opremset herunder:

  • Hudtype 1: En sart hud, der let får for meget sol. Let solskoldet, og hud som sjældent/aldrig bliver solbrun.

  • Hudtype 2: En sart hud, der kan tåle lidt mere sol end hudtype 1, men bør stadig være forsigtig, når man er udenfor, og uv-indekset er 3 eller mere. Hud bliver let solskoldet, men kan godt blive solbrun.

  • Hudtype 3: Mindre sart end 1 og 2. Bliver let solbrun, men kan også blive forbrændt, hvis man ikke passer på i solen.

Dermed ikke sagt at det ikke er alle som kan få behandlingen, men den er mest effektiv på de tre hudtyper listet ovenover, og hertil også mest effektiv på mørke hår. Dette skyldes at lyset ledes til hårsækken via pigmenteringen i håret, og da mørke hår er mere pigmenteret vil det her have den største effekt.

Du kan med fordel kontakte en klinik nær dig til en gratis forundersøgelse. Her kan du høre om dine muligheder for permanent hårfjerning og finde ud af hvorvidt denne behandling fungerer i samspil med din hudtype og hårpigmentering.

Hvor mange behandlinger skal man have?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange behandlinger det kræver at blive permanent hårfri, og det har i stor grad noget at gøre med hudtype og ens hårpigmentering.

Generelt er der tale om mellem 6-10 behandlinger, før man kan sige, at man er permanent hårfri.

Kontakt en godkendt og certificeret skønhedsklinik og kom til en forundersøgelse. Du kan her få en idé om, hvordan behandlingen foregår, og hertil hvor man gange du skal forvente at få behandlingen.