Sådan starter du en strikkeklub

Savner du en hobby, som du kan lave sammen med veninderne? Så er du heldig, for her får du ikke kun et super forslag, men også en guide til hvordan du starter. Der er selvfølgelig tale om strikkeri, men dette er ikke tilstrækkeligt, her skal du lære, hvordan du starter en decideret strikkeklub! Lyder dette som lidt af en mundfuld? Frygt ikke, nedenfor vil du kunne læse mere om præcis hvordan du skal gribe det an.

At strikke er den perfekte hobby

At strikke er simpelthen bare den perfekte hobby! Ikke nok med, at du kan udfolde din kreativitet og udfordre dig selv kognitivt med stadigt sværere strikkeopskrifter – du ender også med at have et produkt, som du ren faktisk kan benytte! Det er en win-win-win. Men, nogle sidder og keder sig, imens de strikker. Dette er slet ikke nødvendigt, man kan nemlig sagtens stikke i fællesskab med veninderne.

Sådan sammensætter du din strikkeklub

Når du finder kandidater til din nye strikkeklub, skal du selvfølgelig finde nogle, som gerne selv vil strikke. Hvis ikke de allerede strikker, skal du altså sælge idéen om at strikke lidt, på samme tid med, at du sælger idéen om strikkeklubben. Det er en god ide, hvis enten dig eller et andet medlem har lidt ekstra erfaring, som de kan dele ud med – sådan bliver i alle sammen bedre. Hvis ingen af dine tætteste veninder er med på idéen, så går du lidt længere ud i netværket. Alternativt kan du slå et opslag op på de sociale medier, måske vil du blive overrasket over, hvor mange der gerne vil strikke med dig!

Hvem skal betale for garn?

Når holdet er på plads, kan I lave en pulje, som betaler for garn, pinde og måske nogle lækre snacks! Nu går der ikke længe, for der er tale om en helt professionel strikke organisation!