Sådan holder du fastelavnsfest for voksne

Kan du heller ikke helt få nok af at klæde dig ud, slå katten af tynden og at rasle, selvom du er blevet voksen, så skal du måske til at arrangere din helt egen fastelavnsfest for voksne. Du behøver nemlig ikke stadig at være barn for at få glæde af denne sjove begivenhed. Faktisk kan du også gøre din fastelavnsfest særligt egnet til voksne.

Kostumer for voksne

Til en rigtigt fastelavnsfest kan du ikke komme uden om, at du skal have et kostume på. Går du op i denne tradition, så er det nok næppe noget, du har noget imod. Sørg også for at få de andre til festen med på ideen.

Der findes masser af sjove fastelavnskostumer til voksne, som du kan vælge at klæde dig ud i. Derfor behøver du altså ikke at bekymre dig om at finde et godt kostume.

Hvis du alligevel har problemer med at finde på noget, eller nogle af dine gæster synes det er svært, så kan du også tage et godt kig på kostumeguiden.dk for mere inspiration.

Fastelavnsboller med fut i

En helt klassisk tradition omkring fastelavnstid er naturligvis fastelavnsboller. Der kan godt nok være lidt diskussion om, hvilken slags fastelavnsbolle er den rigtige, men som regel vil de alle være meget familievenlige.

Du kan vælge at servere nogle klassiske fastelavnsboller til din fest, men du kunne også gøre dem mere egnede til voksne. Prøv for eksempel med en smule likør i cremen.

Husk de klassiske lege

Selvom det måske kan virke barnligt at holde fast i de klassiske lege, som du sikkert har leget til fastelavn, så kan det faktisk også være sjovt for voksne. Det er ikke mindst tilfældet til en fest, hvor humøret er højt.

I kan blandt andet slå katten af tønden men fylde tønden med voksenlækkerier og andre skøre ting.