Tips til din kommende fejring

Har du en fest på skemaet? En forlovelsesfest, fødselsdag eller fejring af en forfremmelse? I så fald, har du nok brug for lidt vejledning til de forskellige aspekter af festen og hvordan den perfekte fest afholdes og hvordan du let kommer igennem festen, uden at blive overvældet.

Pynt

Du kan aldrig gå galt i byen med noget klassisk pynt, som vimpler eller glitter, men hvis du vil gå et ekstra skridt for oppyntningen kan du lave noget selv! Med en saks og lidt lim kan du lave dine egne bordkort eller klippe figurer til snore, der gør pynten unik. Dæk desuden bordet med lys og servietter; få inspiration til servietfoldning til festen online eller i et dameblad og lad dine egne kreative evner føre festen fra god til perfekt. Sørg for at have pynten og temaet klar i god tid, så det ikke bliver et stressende element, men hyggeligt at skulle pynte op og at se frem til dette. Du skal desuden have nok pynt til at kunne dække din stue eller lokalet du har ejet, så det ikke ligger akavet rundt omkring, men ser fuldendt og gennemtænkt ud.

Mad

Når gæsterne ankommer er det vigtigt at have en velkomstdrink og nogle snacks klar, så det føles som en rigtig festlig anledning med en klar plan. Du behøver ikke at servere en treretters menu, men en fin middag og dessert er essentielt for en god middags-fest. Du kan servere brød og salat som tilbehør og sørg for at have vegetariske eller veganske muligheder for gæster der ønsker dette. Lav så meget af maden som du kan dagen før eller sæt penge af til at bestille retter, hvis du venter rigtig mange gæster. Lad skåle med chips eller nødder stå fremme, så gæsterne har noget at spise af hvis der går lang tid mellem ankomst og servering eller hvis der er planlagt aktiviteter ind imellem.