Lav dine egne smukke smykker og skab en unik stil

Hvis du har en kreativ sjæl, eller hvis du er utilfreds med det udvalg af smykker, du kan finde ude i butikkerne, kan du sagtens gå i gang med at lave dine smykker selv. På egen hånd kan du nemt lave smukke smykker, som ser professionelle ud, og det bedste ved det hele er, det du helt selv kan bestemme designet.

Du kan både lave øreringe, halskæder og meget mere derhjemme, og det eneste, det kræver, er en smule fantasi, lidt fritid og de rette materialer.

Hvis du eksempelvis vil lave et flot armbånd til dig selv eller én, du holder af, skal du bruge nogle flotte perler til armbånd, så du kan lave et flot armbånd i en masse smukke farver.

Sådan laver du et armbånd

Det er nemt at lave et smukt armbånd på egen hånd. Men for at få et flot resultat, skal du naturligvis have nogle flotte perler til armbånd, da det færdige resultat i sidste ende kommer til at afhænge af kvaliteten af de perler, du køber.

Når du har valgt de helt rette perler og eventuelt flere forskellige slags og farver, kan du gå i gang med at lave dit armbånd. Det kan du gøre på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis sætte dine perler på en elastiksnor i det ønskede mønster, hvorefter du binder snoren sammen, så du kommer til at stå tilbage med at samlet smykke, der er nemt at få af og på.

Du kan også lave et armbånd på en wiretråd, hvis du ikke bryder om at have elastik i dit smykke. Her er fremgangsmåden den samme, hvor forskellen dog er, at du skal afslutte smykket med en lås. Du kan købe små låse, som du eksempelvis kender dem fra dine halskæder, som vil give en smuk og praktisk afslutning på dit armbånd.