3 sjove aktiviteter kun for kvinder

Nogen gange vil man bare gerne hygge sig med sine veninder, eller alene, uden at der er mænd til stede. For mange kvinder kan det nemlig være befriende, hvis der kun er andre kvinder til stede – især hvis man skal foretage sig noget, man er lidt usikker på. Heldigvis findes der mange aktivitetsmuligheder kun for kvinder. Vi har her samlet tre eksempler.

Fitness kun for kvinder

Flere og flere fitnesscentre tilbyder træning kun for kvinder. Det vil sige, at der i et bestemt tidsrum i fitnesscenteret, kun er åbent for kvinder. Der kan også være tale om holdtræning, hvor man kun kan tilmelde sig, hvis man er kvinde. Endelig er der fitnesscentre, som er lavet kun til kvinder, hvor man skal være kvinde, for at blive medlem.

Hvis fitness i et fitnesscenter ikke lige er dig, er der også mange muligheder for bevægelse i vand kun for kvinder. Mange svømmehaller tilbyder sådanne hold, hvor der er fokus på at styrke både led og muskler – og selvfølgelig på at have det sjovt.

Vinsmagning for kvinder

Mange mænd elsker at imponere ved at kunne alle fagudtrykkene inden for vinens verden. Men nu er flere vinbutikker- og specialister begyndt at tilbyde vinsmagning kun for kvinder. Her kan dig og veninderne få en hyggelig aften i vinens tegn. Arrangementerne henvender sig til kvinder, som gerne vil have mere viden om vin, og som samtidig gerne vil have en hyggelig tøseaften i en afslappet atmosfære.

MTB for kvinder

Flere cykelklubber er også begyndt at oprette hold, som kun er for kvinder. Det kan fx være mountainbiking, hvor der er fokus på tekniktræning og socialt samvær.

Husk at holde øje med din lokale avis. Ofte er det nemlig her, at kommende arrangementer og events i lokalområdet annonceres. Det kan være alt fra loppemarked til tivoli, cirkus, dans, kursus eller noget helt andet.