Tips til at klæde dig med stil på kontoret

Det er ikke alle arbejdspladser, der er forsynet med en dresscode. Rent faktisk er der slet ikke en dresscode mange steder. Men det betyder selvfølgelig ikke, at du altid bare behøver at iføre dig et par jeans, sneakers og en top. 

Du kan stadigvæk vælge et tage et professionelt outfit på. På den måde vil du ligeledes føle dig meget mere professionel. Her finder du flere tips til, hvordan du kan klæde dig med stil på kontoret.

Gode råd til din arbejdspåklædning

  • Tænk over helheden, når du sammensætter et outfit. Det er en god idé, at du tænker over, at hele dit outfit skal matche. Dette gør sig gældende både i forhold til stilen, farverne, materialet og så videre. Så du skal altså sørge for, at der er en form for balance i dit outfit.
  • Hav in mente hvad andre har på. Hvis de fleste på din arbejdsplads klæder sig mere formelt på med eksempelvis jakkesæt og så videre, så bør du ikke blot troppe op i et par jeans og sneakers. Her kan du i stedet vælge at tage nogle pæne sko på sammen med en skjorte og en sort oversized blazer.
  • Sørg for at tage pæne og rene sko på. Hvis du har nogle sko, som du går meget i, er der en stor chance for, at de er beskidte. Du bør sikre, at dine sko er rene, mens de samtidigt også skal være behagelige for dig at have på en hel dag.