Sov bedre i seng og på madras fra TEMPUR

Du har faktisk mere at tænke på ved valg af seng og sengetøj, end hvad der fremgår af eventyret om Guldlok og de tre bjørne. For om sengen er for hård, for blød eller lige tilpas er selvfølgelig vigtigt, men du skal også vide, om sengen understøtter din sovestilling. Og det er også rart at vide, om der er varmeregulering i sengen, om den er allergivenlig, og om du kan elevere sengen og læse din avis.

Appbetjente elevationssenge med varmeregulerende madras

Ønsker du at finde madrasser, senge og sovepuder, der byder på disse egenskaber, kan du fx tjekke hos TEMPUR. For TEMPUR senge mv. kan du finde med de fornødenheder, der gør dem gode ikke blot til at ligge på, men også at sove, hvile eller slappe af på. Fx har de fjernbetjente elevationssenge med trådløs appbetjening og en temperaturregulerende madras, der absorberer overskudsvarmen.

Sover du på maven? Prøv en særlig pude fra TEMPUR

Sover du på maven, har TEMPUR nogle særlige, X-formede puder, som kan hjælpe dig med at opnå en sovestilling, hvor du har nemt ved at få luft. Betrækket kan du selvfølgelig tage af og vaske. Ved disse puder som ved så mange andre produkter fra TEMPUR finder du deres Cooltouch-teknologi, der sørger for en tilpas temperatur, så at du ikke føler dig som fanget i et vaffeljern, når at du sover.

Sov på en hovedpude med memoryskum

Til dig, som sover på ryggen, var det aktuelt at få fat i en pude af memoryskum, der former sig efter dit hoved, men hvor at du stadigvæk oplever modstand. Disse ergonomiske hovedpuder kan gøre det lidt lettere for dig at vågne veludhvilet og -oplagt op, hvis du tidligere har haft problemer med smerter i nakken efter forkert understøttelse af hovedet under søvn. Så TEMPUR har flere løsninger.