Sådan gør du din krop sommerlækker

Når solen bager ind gennem vinduerne, og trangen til at drage ned mod de skønne, danske sandstrande bliver større og større – ja, så ved vi godt, hvilken årstid det er blevet, nemlig: Den længeventet, danske sommer. Og måske er tiden inden til at gøre sin krop ekstra sommerlækker? Efter de lange vintermåneder kan kroppen godt trænge til lidt ekstra pleje, men hvordan? I denne artikel kan du finde tre tips til, hvordan du kan hjælpe din krop til at blive ekstra sommerlækker.

Skrub de dødehudceller af kroppen

Forfrisk din krop ved at få skrubbet af alle de døde hudceller af. Her gælder det ikke kun selve kroppen, men også ansigtet. De gemmer sig alle vegne. Hvis ikke du i forvejen har produkterne til det, så smut enten på apoteket eller i din nærmeste sundheds- og skønhedsforretning. Du skal bruge en skrubbehandske og en body- og ansigtsscrub, og så er det bare om at skrubbe løs i badet. Afslut med at påføre en lækker, fugtgivende creme.

Besøg en skønhedsklinik

Der findes alverdens former for behandlinger hos skønhedsklinikkerne landet over. Gør op med dig selv, hvilken slags behandling du ønsker og har behov for. Det kunne fx være en Release Peeling behandling, hvor både døde hudceller fjernes, og porer, rynker og solskade pigmenter mindskes. Release Peeling i København og andre af landets storbyer kan med sin behandlingsform hjælpe dig med at skabe en glattere og friskere hud. Der findes alternativer til Release Peeling – fx kan du få massage, hvor det altså er kroppens muskulatur og bevægelse, som bliver sommerklar. Det er altså helt op til dig selv, hvordan din krop skal blive sommerklar.

Hårfjerning

Hos langt de fleste skønhedsklinikker kan du også få fjernet uønsket hår. Nogle oplever nemlig at disse kan være til stor gene – især i sommermånederne, hvor mange gerne viser sin krop mere frem i det skønne sommertøj.