Sådan får du styr på din basisgarderobe

Er du også træt af tøjkriser? Og vil du gerne have bedre overblik over din garderobe? Så skal du starte med at få styr på din basisgarderobe. Men hvordan gør du bedst det?

Vælg kvalitet fremfor kvantitet

En god basisgarderobe gør, at du har nemmere ved at sammensætte flotte og komfortable outfits til hverdag. Det er nemlig nemmere at style tøj med farver, mønstre m.m., hvis du har en god basisgarderobe at kombinere det med.

Med basisting gælder det, at det er langt bedre med kvalitet fremfor kvantitet. Du behøver ikke fire hvide toppe, hvis du har én af god kvalitet, som du er glad for. Basisting er flotte i længere tid, hvis du prioriterer god kvalitet og dertil passer godt på dine ting ved hjælp af skånsom vask o.lign.

Du kan finde gode basisting fra f.eks. By Basics.

Gå efter komfortable styles

Det vigtigste i en god basisgarderobe er, at du har nogle ting, som du føler dig komfortabel og godt tilpas i. Du bør aldrig klæde dig i noget, som du føler dig utilpas i. Behageligt tøj er vigtigt, når du går rundt i det en hel dag.

Derfor skal du altid prioritere komfort, når du shopper basisting til din garderobe. På den måde er du sikker på, at du altid har noget behageligt at trække i, når du står midt i en tøjkrise.

Basis behøver ikke at være kedeligt

Basisting behøver ikke at betyde, at det er noget kedeligt tøj. Det er blot nogle ting, som du nemt kan kombinere med en stor del af resten af din garderobe. Så hvis ikke du er meget til sort, hvid, grå osv., så kan du gå efter nogle basisting i lidt mere spraglede farver. Så længe det er noget, der gør det nemmere for dig at kombinere og sammensætte outfits til hverdag.