Sådan får du alt teknologien i dit hjem til at spille sammen

Der er efterhånden en helt del teknologi i de fleste boliger. Nogle gange kan det være svært, at få det hele til at hænge sammen – og andre gange snakker vores redskaber sammen, uden vi overhovedet ved det. Men, hvordan kan du strømline alle din teknologiske apparater og få det til at spille sammen. Nedenfor finder du en simpel guide, som kommer med nogle bud på netop dette problem!

Hav de rigtige kabler

Hvis du bruger ældre apparater, f.eks. kameraer, telefoner, computere mm. og du vil koble tingene sammen, lade op eller overføre filer, er det ikke sikkert at dette kan lade sig gøre – i hvert fald ikke uden de rigtige kabler. Derfor bør du have forskellige kabler til rådighed. Et godt sted at starte er med USB-A / Micro-B kabel, dette er to typer, som ofte ikke hænger sammen og derfor er en USB-A / Micro-B kabel adapter meget god at have. Det stopper dog ikke ved USB-A / Micro-B kabel. Hvis du bruger ældre dvd-afspillere mm. kan andre typer være nødvendige. Men du kan oparbejde din beholdning, som du får brug for den. Start derfor med USB-A / Micro-B kabel – find udvalget af kabler her.

Forbind alting til wi-fi

Hvis det er muligt og dine apparater er nyere, er det altid lettest at forbinde det hele til wi-fi. Se derfor om de ting du køber kan forbindes til wi-fi. Dette gør især tingene lettere, når det kommer til at printe ting ud, overføre filer og meget andet!

Bonus: Brug kun ét mærke

Én ting du kan overveje i fremtiden, når du køber telefon, computer osv. er at købe samme mærker. De store elektronikmærker gør det nemlig med vilje lettere for deres egne mærker indenfor forskellige teknologi klasser (f.eks. telefon og computer) at arbejde sammen og forbinde, for at øge deres salg.