Sådan kan du nemt pifte dit outfit op

Er du en af de kvinder, der aldrig synes, at du har noget tøj at gå i, men samtidig har problemer med, at få det hele til at kunne være inde i klædeskabet? Så er du én af mange med samme problem. Du tænker sikkert nogle gange, at alt tøj du ejer, føles forkert.

Det er opskriften på en tøjkrise som nemt resulterer i, at du kommer 20 minutter for sent ud ad hoveddøren.

 

Du er ikke alene om at have det sådan.

 

Du kender sikkert at tøjkrisen resulterer i, at man har det samme på igen og igen. Du har jo lige dét par bukser, som sidder godt, og lige den bluse eller skjorte, som passer til netop de bukser. Og så er den jo hjemme… Skulle man tro. For det bliver hurtigt kedeligt.

 

Her er nogle forslag til, hvordan du kan undgå, at dine vante outfits bliver for kedelige i længden. Der er nogle ganske almindelige og lette tricks du kan bruge, og som du samtidig helt sikkert allerede i dag kan finde i din garderobe.

 

Bæltet. Du kan komme langt med et flot bælte. Om du har en kjole, et par jeans på eller short. Bæltet vil med sikkerhed give mere kant til dit outfit.

Forgyldte øreringe – hvis du ikke allerede har et par, så må du hellere ud at skaffe dig et i en fart. Øreringe i guld kan bringe ethvert outfit op på de sidste 10%.

En flot clutch i en farve, der skiller sig lidt ud fra resten af dit outfit. Alt du skal gøre er at smide den over skulderen – så ser dit outfit med det samme mere spændende ud. Her skal du ikke være bange for at skeje lidt ud, hvad farven angår.