Pixojet – Dit (måske) nye favorit sted at handle online!

Er du ikke på nuværende tidspunkt bekendt med den danske webshop Pixojet.dk, så er tiden inde til at blive det!

Pixojet kan meget muligt også gå hen og blive ét af dine nye yndlingssteder at handle i fremtiden, da du her kan få dækket adskillige købsbehov samlet ét sted.

Lyder det interessant? Klik her.

Kerneprodukter og -kompetencen

Den pågældende online forhandler specialiserer sig særligt indenfor printuniverset, hvorfor kerneprodukterne og virksomhedens kernekompetence er printerpatroner og lasertonere til printere
– og her skal det tilføjes, at det særligt er kompatible printerpatroner og tonere, som Pixojet specialiserer sig indenfor og er passionerede omkring; originalt blæk og toner fås dog også at købe i webshoppen.

Det skal ikke koste mere end højest nødvendigt at benytte sin printer

Siden Pixojet først så dagens lys i 1982, har ønsket været, at danskerne skulle have mulighed for at udskrive billigt fra deres printere.
Kompatibelt blæk og toner, blev derfor indkøbt direkte hos nøje udvalgte tredjepartsproducenter uafhængige af printerproducenterne, se de forbrugere, som ønskede at udskrive billigt og reducere sine printomkostninger markant, nu havde et sted at handle billige forbrugsstoffer til deres printere.

Til trods for at du med Pixojets kompatible blæk og toner opnår en fremragende udskriftskvalitet, så er priserne på disse forbrugsstoffer væsentlig lavere end priserne på originale forbrugsstoffer.

Med prisgaranti garanterer Pixojet faktisk de absolut billigste priser på alle kompatible forbrugsstoffer i Danmark!

Kontorartikler, legetøj og elektroniktilbehør tilbydes også

Foruden printerpatroner og lasertonere kan du hos Pixojet også bestille kontorartikler til privat- og erhvervsbrug, populært legetøj til børn samt en lang række elektroniktilbehør til bl.a. mobil, PC og tablet.

I takt med at Pixojet voksede sig større og større, begyndte man nemlig også at udvide produktsortimentet – for hvorfor ikke også dække andre behov i én og samme webshop end blot behovet for at udskrive billigt fra sin printer?

Virksomheden oplever i dag kæmpe succes med at være en alsidig ’Super-store’ og særligt produkter, som Pixojet selv udvælger og sourcer i Østen, er kunderne helt vilde med!

Der findes i dag +8.000 nødvendige, praktiske og sjove varenumre online på Pixojet.dk.

En lyn-levering tilstræbes altid!

Hos Pixojet er man meget bevidst om vigtigheden af en hurtig levering, hvis man skal have loyale, glade kunder; over 7.000 varenumre er derfor altid på lager således, at du i næsten alle tilfælde vil kunne bestille varer i dag og få glæde af dem allerede dagen efter.

Står du lige nu og skal have dækket lidt forskellige købsbehov i form af et par printerpatroner, måske en ny oplader til din Macbook og evt. lidt nyt legetøj til børnene? Og vil du gerne undgå at skulle bruge kørselstid til og fra fysiske butikker og stå i lange køer op til kassen?
– så besøg Pixojet og bestil alting samlet ét sted med få klik og få det leveret lynhurtigt!

Rigtig god fornøjelse!