Opdater din tøjstil – på budget

Det kan virke uoverskueligt at forny sin garderobe, for hvor skal man starte? Du skal IKKE starte med at smide hele dit klædeskabs indhold i småt brændbart. Det tøj, du bruger tit, skal du beholde, selvom du gerne vil opdatere din stil lidt. Langt det meste tøj kan nemlig sagtens fungere, hvis det bliver stylet rigtigt; og med et par nye, gode basis items samt nogle lækre accessories, kan du sagtens forny dit look, uden det behøver at koste en formue.

Tøj skal være rart at have på

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan faktisk stadig være elegant i tøj, der er lige så behageligt at have på som nattøj (og hvem har ikke altid ønsket sig det). En voksen kvinde kan ikke så godt komme på arbejde i joggingtøj – men sagtens i en sød og elegant kjole fra Co Couture. De mange flotte og feminine designs har en løs og lækker pasform, og der er rig mulighed for at finde en kjole, som falder i netop din personlige smag.

Tip: Sæt et par sneaks sammen med en feminin kjole for at give den et frækt og sporty look, der ikke bliver alt for tøset, hvis du ikke er til det.

Giv looket et pift med lækre accessories

Black Colour lækker lang cardigan, smarte sokker til at pifte et look lidt op eller lige sætte prikken over i’et til dit outfit. Cardigan og tørklæder ser ikke bare smart ud, det er også enormt praktisk i det omskiftelige danske vejr. De fungerer som et ekstra lag, som kan tages af og på efter behov.

Det er ikke størrelsen

Det skal ikke være din størrelse, der afgør, om du kan finde smart og moderigtigt tøj; du skal bare kigge det rigtige sted. Du vil elske Zhenzi Plussize, hvor du kan finde både gode basis-items, kjoler for eksempel, samt nogle pæne og praktiske accessories.