Nye sko? Her er de største trends inden for damesko i 2022

Det er måske en kliché at sige, at kvinder elsker sko. Men hvis du nu skal være helt ærlig, har du så ikke også et helt specielt forhold til lækkert og moderigtigt fodtøj?

Som kvinde er det normalt at have mange forskellige sko, for der skal jo gerne være noget at vælge imellem til forskellige lejligheder, og når en ny og flot sko pludseligt dukker op i et butiksvindue, er det bare svært at holde fingrene væk.

Derfor er du måske allerede i gang med at købe forårets og sommerens nye sko? I så fald er du måske interesseret i at læse lidt om årets skomode, inden du køber.

Vil du gerne vil købe moderne damesko, og hvis du elsker den yndige kvindestil, er ballerinaer måske det helt rette valg for dig. Ballerinaer er flotte og feminine damesko, som giver et let udtryk til dine fødder, og som er et godt valg til en varm sommerdag.

Sko med platformsåler er en anden trend, som vinder frem i 2022. Damesko med platformsåler så dagens lys for første gang i 70’erne, men det er en klassiker, som nu er på vej tilbage. De høje såler er behagelige at gå i, og de kan derfor være et godt alternativ til de høje hæle, når du gerne vil have lidt ekstra højde.

Hvis du elsker detaljer og dekoration på dine sko, er 2022 også året for dig. Damesko med pynt er nemlig rigtig populært for tiden, hvor det bl.a. er populært at vælge sko med glimmer, ornamenter og lignende.

Hvilken skomode passer til dig? Du kan finde damesko i mange varianter i tidens trends hos Havbiksen, hvor du altid kan få en god pris på lækre nye damesko, så du kan møde foråret og sommeren med det helt rette fodtøj.