Nemme måder du kan støtte danske virksomheder

Det er ingen hemmelighed, at de danske virksomheder ofte lider under pres og konkurrence fra internationale virksomheder. Vi kan i dag så let som ingenting fragte produkter fra den anden ende af verden og lige til vores dørtrin.

 

Men hvor er det ærgerligt, at alle de penge vi spytter i kassen, ikke er til gavn for de producenter, vi deler land med.

 

Når du shopper gaver eller vil forkæle dig selv, er det værd at overveje en ekstra gang, hvorvidt du støtter nationalt eller internationalt. Alt hvad du ellers køber, for eksempel i supermarkedet, er som regel importeret fra andre lande. Lige dét er en anden sag at gøre noget ved.

 

Gør en forskel

 

Men du kan selv gøre en forskel ved at tænke lokalt før du tænker internationalt. Start med at gå en tur ad den nærmeste gade med indkøbsmuligheder. Se bare, hvor mange muligheder du har lige om hjørnet.

Du kan også starte med at kigge på danske hjemmesider, hvor mulighederne kun er flere. Hvis du leder efter et smukt smykke, kan du kigge hos Grundled smykker. Det er en danskejet virksomhed med mange skønne muligheder.

 

Gå aldrig ned på kvalitet

 

Når du støtter lokalt og nationalt, er du sikker på, at du aldrig nogensinde går på kompromis med kvalitet. Vi har rigtig mange gode producenter inden for landets grænser, og de spænder vidt og bredt.

 

Du kan med sikkerhed finde de varer, du har brug for, og samtidig aldrig gå ned på kvalitet, hvis du handler fra danske virksomheder. Mange danske virksomheder har en lang tradition bag sig, som desværre er udfordret af de mange udenlandske virksomheder. Også derfor, er det vigtigt at støtte lokalt, og her er det altså kun brugeren, aka dig, der kan gøre en forskel.