Navnemærker i 2022

Hvad skal du gå efter, når du køber navnemærker i 2022? Her i blogindlægget får du viden om, hvad du skal kigge efter, når du køber navnemærker til dine børn.

Gå efter kvalitet og et højt niveau af kundeservice: Det er ærgerligt at købe navnemærker, der ikke holder ret længe. Selvom stykprisen på mærkerne er lav, bliver det en dyr fornøjelse, hvis du skal skifte dem ud. Et navnemærke skal som udgangspunkt kunne sidde på barnets tøj i hele den periode, hvor barnet bruger tøjet.

Vælg derfor et firma, du har tillid til og som yder et højt niveau af kundeservice, hvis der skulle være fejl på mærkerne. Du kan som oftest få en idé om hvor mange kunder virksomheden har og hvor tilfredse de er, ved at søge efter firmaet på Trustpilot eller se på anmeldelser på facebook.

Når du skal købe navnemærker til dine børn kan det være en god idé at kigge efter om navnemærket indeholder skadelige kemikalier. Du kan også se efter om navnemærket har en godkendelse, der viser, at navnemærkerne ikke indeholder skadelige stoffer.

Nogle navnemærker er trykt med UV-print, der giver mærkerne en fantastisk holdbarhed. Desværre er hverken printet eller trykkemetoden særlig skånsom for hverken medarbejdere eller de børn, der efterfølgende skal bruge mærkerne mod huden. Andre trykkemetoder er derimod så skånsomme, at det blæk, der bliver brugt til printet nærmest kan drikkes uden at det gør skade. Så er du i tvivl om hvilken type blæk, der bliver brugt, så spørg endelig der, hvor du køber dine navnemærker.

Nogle steder kan du kun få navnemærker med sort tryk. Det synes mange mødre og ikke mindst børn er lidt kedeligt – og de går i stedet efter de steder, hvor de kan få figurer, baggrund og tekst trykt i farver. De farverige navnemærker er også meget nemme at kende for børnene, fordi barnet hurtigt lærer at genkende navnemærket med hans/hendes eget særpræg.