Lær hvordan du lever i nuet

Og endnu vigtigere: lær hvorfor det er vigtigt! Vi lever i dag i en verden, hvor man hele tiden skal være på og være til stede, hvis man gerne vil ses og høres. Det er dog ikke altid nemt og særligt ikke, hvis man af natur ikke er den person, der elsker at være i centrum. Ikke desto mindre er det vigtigt, hvis man gerne vil blive hørt og her hentydes der ikke kun til det private liv, men i særdeleshed også til arbejdslivet. Der er ingen kære mor, når du er på arbejde og hvis du vælger at være stille og ikke sige din mening højt, så bliver du aldrig hørt og så sker der aldrig den forskel, som du måske går og ønsker.

Det kan føre til stress

Det kan være til både stress, depression og angst, for at nævne nogle. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at arbejde på dette, når vi lever i en konkurrencepræget verden, hvor det gælder om at være den bedste. Vi opfordrer ikke til at blive et større konkurrencemenneske, men vi opfordrer i stedet til at arbejde med dig selv. Man kan arbejde med sig selv på mange måder og der findes mange gode metoder. En af disse metoder kaldes for mindfulness og denne metode er i dag blevet en populær metode for at komme på forkant med tilstande som stress, depression og angst – og hvis du allerede er ramt af en af disse, så kan mindfulness også hjælpe dig til at arbejde dig væk fra dem.

Lev i nuet

Hvis du ikke kender til denne metode og tænker; hvad betyder mindfulness, så er du langt fra den eneste. Selvom det er blevet en populær metode til at finde sig selv og leve i nuet, så er det stadig en nyere måde at dyrke sig selv og lære sig selv at kende. Når man arbejder med mindfulness, så arbejder man med sig selv i nuet. Man lærer at arbejde med sine sanser og bruge dem på en ny måde.

Meditation, yoga og meget mere

Når man siger mindfulness, så arbejder man altså på at være til stede i nuet og dette kan opnås på flere måder. En af de mest kendte metoder til dette er yoga. Yoga er blevet særdeles populært, særligt blandt kvinder, og det er sundt for både krop og sjæl. Du træner på en og samme tid dine muskler og din hjerne og du lærer at slappe af og blive fri fra stress. Yoga er blevet så populært, at det er blevet en integreret del af arbejdslivet for mange. Dette kaldes for kontor yoga, hvor man i fællesskab sidder på sin stol og gennemgår en række øvelser. Det er aldrig for sent at arbejde med sig selv.