Hvad er ultralydsgel?

Ultralydsgel er en gel, der anvendes i forbindelse med ultralydsbehandlinger. Gelen er med til at forbedre kontakten mellem huden og ultralydssensoren, og dermed også behandlingseffekten. Ultralydsgel er ikke skadeligt for huden, og det er derfor helt sikkert at bruge. Ultralydsgel kan købes i håndkøb eller på apoteket. Du kan også finde ultralydsgel på klik her for at købe ultralydsgel.

Hvad bruges det ofte til?

Ultralydsgel anvendes til alle former for ultralydsbehandlinger, herunder sportsmassage, fodmassage og fysioterapi. Gelen anvendes også til andre typer behandlinger, der involverer kontakt med huden.

Hvordan bruger jeg ultralydsgel?

Du skal bruge en lille mængde ultralydsgel på den del af kroppen, som skal behandles. Smør herefter ultralydssensoren ind i gelen, så den dækkes fuldstændigt.

Hvilke fordele giver ultralydsgel?

Gelen er med til at forbedre behandlingseffekten af ultralydsbehandling, da det forbedrer kontakten mellem huden og sensoren. Ultralydsgel er med til at reducere friktionen på huden, hvorved behandlingen bliver mere effektiv.

Hvilke ulemper giver ultralydsgel?

Ulemper ved ultralydsgel er, at det kan være lidt klistret på huden efter behandlingen. Ultralydsgelen er dog alligevel nem at fjerne fra huden igen. Dette kan gøres ved at bruge en våd klud eller vådservietter.

Hvor lang tid holder ultralydsgel?

Ultralydsgel holder normalt i ca. 5 år fra købsdatoen. Dette kan variere alt efter, hvor ofte den bliver brugt og hvordan den er opbevaret. Ultralydsgelen bør opbevares uden for børns rækkevidde. Ultralydsgelen skal opbevares ved stuetemperatur, og der må ikke komme vand i flasken.

Konklusion

Ultralydsgel er en gel, der anvendes til at forbedre behandlingseffekten af ultralydsbehandlinger. Det gøres ved at reducere friktionen på huden, hvilket effektiviserer behandlingen. Ultralydsgelen gør, at sensoren bedre kan glide hen over huden, og dermed gør behandlingseffekten bedre. Ultralyd gel er generelt også god til at bruge til andre former for behandlinger, der involverer kontakt med huden.