Hold varmen på kolde dage

Har du også virkelig mærket frosten bide det sidste stykke tid, hvor temperaturen har ligget et pænt stykke under de nul grader, og vinden har bidt lidt fra sig på frostklare dage? Det er altid enormt flot at gå tur i frostvejr, og hvis der tilmed ligger lidt sne bliver det kun bedre – men det er vigtigt at man kan holde varmen. Mange tænker automatisk, at det bare handler om at have et par gode vinterstøvler og en vinterjakke, men det er ikke det eneste.

Du har garanteret også fundet ud af, at fingre og kinder hurtigt kommer til at fryse udenfor. Men med et tørklæde, en lækker hue og et par handsker. Her kan du for eksempel overveje de lækre Mulberry tørklæder, der er store og bløde. Et stort tørklæde er en fordel, fordi det kan trækkes op omkring hovedet og give ly for blæst og også varme kinderne – så det ikke kun er hals og nakke, der holdes varmt.

Passer til alle outfits

Det er altid rart, at huen og tørklædet passer sammen og at det kan bruges til det meste tøj. Det er de færreste, der har en hue, der passer til hvert eneste sæt tøj, så i stedet er det smart at vælge noget, der kan gå med det meste. Neutrale farver er gode at arbejde med, og et tørklæde i enten beige eller sandfarvet kan sagtens stå flot til en mørk jakke. Omvendt kan et mørkt tørklæde i navy eller sort også tilpasses de fleste outfits.

Det er vigtigt at man føler sig godt tilpas i sit tøj. Det gælder også overtøj, så ikke nok med at du synes, det ser flot ud, skal det selvfølgelig også føles rart. Med andre ord nytter det altså ikke noget, at det kradser eller ikke giver nok varme. Du kan prøve forskellige og se, hvad du foretrækker.