Hold varmen med en poncho med ægte pels

poncho ægte pels

Er du også meget kuldeskær, eller brænder du inde med et ønske om at opgradere din vintergarderobe som aldrig før? Så læs med her.

Hos NATURES Collection finder du et bredt udvalg af de smukkeste ponchoer med ægte pels. De tilbyder dig et væld af muligheder, og du vil ikke være i tvivl om, at du med en sådan poncho får et lille stykke af naturen helt tæt på dig og din hverdag. Du kan tage på opdagelse i det pelsede univers og finde lige netop dine favoritter. Her kan du læse mere om, hvad en poncho kan gøre for dig og få inspiration til, hvordan du kan style den og få allermest glæde af den smukke pels.

100% naturlige materialer

Hos NATURES Collection finder du produkter med 100% naturlige materialer, og det gælder også deres bløde og lækre ponchoer. Du finder ponchoer med detaljer af eksempelvis vaskebjørnspels fra USA, rævepels fra Finland og eksklusiv, certificeret minkpels fra Danmark. Det gode ved naturlige materieler er, at pelsen er helt utrolig blød og varm, så du med garanti får svært ved at tage din smukke poncho af igen, når først du har fået den over skuldrene.

Udover at være smuk og eksklusiv at se på, så har den ægte pels også nogle naturlige egenskaber, som du i den grad ikke ønsker at gå glip af. Vidste du at ægte pels har en varmeregulerende effekt fra naturens side? Det er fordi, materialet har tilpasset sig den rå natur og det dertilhørende omskiftelige klima. Det gør også, at pelsen er både langtidsholdbar og slidstærk, så du kan være sikker på at have en smuk poncho, som du kan nyde godt af hver eneste dag uden frygt for, om den kan holde til det.

Et bæredygtigt item til din garderobe

Endnu en grund til at anskaffe sig en pelsponcho fra NATURES Collection er, at pelstyperne er udvalgt med henblik på bæredygtighed og kvalitet. Meget af pelsen kommer nemlig fra kødindustrien, hvor materialet er et typisk biprodukt til produktionen af kød. På den måde får vi mest mulig ud af dyret, og færrest materialer går til spilde i processen. Det er en kæmpe fordel!

Hold varmen til vinter

Med en pelsponcho i garderoben er du i den grad helgarderet mod den kolde vind. Brug den udendørs ud over en let jakke og få det elegante look, som den ægte pels kan tilbyde dig. Dette kan også give dig et ekstra lag, så du kan holde varmen tæt på kroppen.

Du kan også bruge din pelsponcho indendørs uden over en kjole eller skjorte, som en fin detalje til dit outfit. Så er du fri for store og nulrede striktrøjer og du kan nyde naturen imens du er på arbejde, i skole, til middagsselskab eller noget helt fjerde. Du kan bruge ponchoen til alverdens arrangementer, da looket er stilrent og tidsløst. 

Hvad med ægte pels om sommeren?

Du behøver ikke at nøjes med at nyde din pelsponcho om vinteren. Find den frem som en let jakke til de kølige sommeraftner på terrassen og forlæng aftenen uden at fryse. Du kan derfor få stor glæde af den naturlige pels hele året rundt. Det er helt fantastisk!