Her finder du dit nye forårstøj

Når nu det snart er forår, så er det også tid til at skifte ud i din garderobe. Det er ikke længere sæson for støvler og store striktrøjer. Men hvor finder du tøj til din nye forårsgarderobe?

Shop i dine yndlingsbutikker

Det er helt sikkert en fordel at holde øje med dine yndlingsbutikker. Der er en god chance for, at du finder noget forårstøj, du er vild med, hvis du leder i nogle butikker, som du elsker. I hvert fald kan du altid finde ny inspiration.

Derudover får du også noget ud af at besøge nogle butikker, som du normalt ikke går ind i. Du kan nemlig nemt blive positivt overrasket.

Søg inspiration til nyt tøj online

Selvom der er meget inspiration at finde i fysiske butikker, så er der som regel et langt bredere udvalg online. Du kan nemt finde en hel masse forskelligt, når du kigger på webshops. Det gælder både tøj til hverdag og fest. Shop kendte mærker som Vero Moda, Pieces, Marta du Chateau og andre billigt online.

Det er dog altid en god idé at læse godt op på produktbeskrivelser og detaljer, før du shopper online. Det giver dig nemlig en bedre chance for at finde noget, der passer og klæder dig, når nu du ikke har mulighed for at prøve det, før du køber det.

Gå på jagt efter lækre genbrugsfund

Der er ingen, der siger, at din forårsgarderobe behøver at være splinterny. Du kan finde rigtig mange fine, brugte styles rundt omkring. Der er forskellige måder at handle genbrug på, men fælles er, at du finder nogle gode ting, hvis du har tålmodighed til det, og at du sparer nogle penge.

Du kan handle genbrug i en genbrugsforretning, men du kan også shoppe andres tøj igennem diverse apps og hjemmesider. Det kommer helt an på, hvad du er mest til.