Har du overvejet sælpels? Det bliver der fine frakker ud af

Sælpels har en anden lød end minkpels, men en frakke af sælpels udstråler samme sans for kvalitet og samme villighed til at betale lidt ekstra for noget luksuriøst som en minkfrakke. Faktisk så kan du også finde sælfrakker med de samme designs som minkfrakker. Typisk så taler vi her kraftige frakker med harmonisk eller lettere dynamisk look, alt efter om frakken fx har vandrette eller skrå syninger.

Vil du have en ærmeløs pelsvest? Eller noget andet?

Leder du efter sælpels, kan du selvfølgelig også finde pelse, der er knapt så kraftige. Med dem kan du holde varmen på en kølig vinter- eller efterårsdag, uden du går på akkord med æstetik. Fx kan du finde ærmeløse veste lavet af pæls fra sæler, der passer perfekt over en langærmet trøje. Vil du have en frakke med prægtig hætte, der kontrasterer smukt med dit hår, så er det også en mulighed.

Sælpels kan du få i flere farver

Sælpelse kan selvfølgelig farves, så du kan få fingre i en pels, der er lidt mere påfaldende, end hvis du blot klæder dig i sælens naturlige farver. Nu er det altså ikke fordi, du har lige let ved at finde alle regnbuens farver repræsenteret i udvalg inden for sælpelse, men du kan fx være heldig at finde en flot frakke med en mørk blålig eller prangende rød nuance. Så prøv at se, hvilke slags sælpelse findes.

Lad den rette håndtaske komplementere pelsfrakken

Når du skal strikke vinterlooket sammen, skal du selvfølgelig også have den rette håndtaske, så du ser smuk og elegant ud, når du gebærder dig i bybilledet. Diskrete løsninger inden for håndtasker, der ikke fjerner fokus fra din flotte pelsfrakke, tæller mini tasker. Dem kan du få i et væld af former og farver, herunder nogle der komplementerer alskens både harmoniske og dynamiske pelsfrakker.