Gør din garderobe klar til foråret

Foråret nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at det snart er tid til at smide de store og tunge vinterjakker tilbage i skabet igen. Foråret en skøn tid, hvor dagene bliver længere, og vejret bliver mildere og varmere. Bladene kommer tilbage på træerne, og det bliver generelt bare skønnere at opholde sig udenfor.

I løbet af en lang vinter er der mange, som har gemt forårsklæderne væk, og når det bliver fundet frem igen, er det ikke altid, at man har den samme motivation for at bruge det i samme grad som sidste år. Der er heldigvis hjælp at hente. Hos design og handelshuset kan du eksempelvis finde en masse idéer til din forårsgarderobe, så du kan være klar!

Lad dig inspirere af andre

Selvom stil og mode er subjektivt, kan man stadig godt lade sig inspirere af andre, uden at man behøves at kopiere stilen. Inspiration er den perfekte måde at finde frem til sin egen stil på. En af de aspekter, som har en stor indflydelse på mode, er årstiden. Det er også derfor, at store modeshows og tøj kollektioner rundt omkring i verden altid er centreret omkring en årstid.

Men det er endnu en gang vigtigt at understrege, at det ikke handler om at efterligne andre, fordi man tror, det er det bedste. Man skal være glad i det tøj, man har på. Det er det vigtigste!

Det behøves ikke være dyrt

Når man køber nyt tøj, behøves det ikke at koste det hvide ud af øjnene. Man kan sagtens finde tøj til fornuftige priser, hvor man ikke skal lade sig begrænse, fordi man føler, at det er alt for dyrt.

Hos Design og Handelshuset er der eksempelvis masser af mærker og brands i forskellige prisklasser, hvor du helt sikkert kan finde noget, der passer til lige præcis dig og dine behov.