Gode tips til dig, der vil være eventpige

Der er mange kvinder, der gør sig overvejelser om at blive eventpige, hvilket der kan være flere årsager til. Har du selv gjort dig tanker om dette, og har besluttet, at du vil give det et forsøg, finder du herunder en række gode tips.

1. Bliv tilknyttet flere bureauer

Har du et ønske om at få mest muligt arbejde som eventpige, bør du være tilknyttet flere bureauer. Det bør dog nævnes, at det ikke er alle bureauer, der tilbyder dette. Derfor skal du altid være opmærksom på, hvad du skriver under på, når du tilknyttes et bureau.

Ved at være tilknyttet flere bureauer, sikrer du, at du har flere kilder til jobs. Dette vil naturligvis medføre, at du får flere tilbud, hvilket også vil resultere i mere arbejde. Hvor meget af det, du ønsker at tage imod, er dog helt op til dig selv at beslutte.

Har du et stort antal opgaver at vælge mellem, får du også muligheden for at vælge og vrage mellem dem, hvilket også er en fordel.

2. Overvej at arbejde gratis

Føler du, at du har svært ved at få job som eventpige, kan du overveje at arbejde gratis for en stund. Det vil medføre, at flere er villige til at tage en chance ved at hyre dig, og du får dermed en chance for at bevise dit værd overfor et bureau e.l.

Det er ganske vist ikke særlig sjovt at arbejde gratis, men det kan være en glimrende måde at få gang i din karriere som eventpige på. Gør du det godt, er du næsten garanteret, at eventbureauet gerne vil beholde dig – og næste job i rækken bliver naturligvis betalt.

3. Vær fleksibel

Et andet punkt, der kan gøre det lettere at få jobs som eventpige, er at være fleksibel. Med dette menes, at det bl.a. vil være en fordel, hvis du er fleksibel med lokation. Vil du kun køre i en omkreds af 30 kilometer fra din bopæl, begrænser du nemlig dig selv.

Hvad der også menes er, at du bør være fleksibel i forhold til, hvor hurtigt du kan træde til. Får du et opkald om, at der er et job om tre timer, bør du overveje at tage det. Det viser nemlig, at du er fleksibel, men også, at du er villig til at hjælpe til, når der er brug for det.

Er du sikker på, at det er noget for dig?

Inden du kaster dig ud i at blive eventpige, er det vigtigt, at du overvejer det nøje. Det er nemlig ikke et job, der er noget for alle, og det skal der ikke lægges skjul på. Derfor er det meget vigtigt, at du ved, hvad du rent faktisk går ind til.

Er du i tvivl om, hvad jobbet egentlig indebærer, kan du forsøge at få kontakt til én, der allerede arbejder som eventpige. Hun vil nemlig kunne forklare dig nærmere om fordelene og ulemperne ved at have et job som eventpige.