Forårets trends og tendenser

Foråret er lige på trapperne. Det betyder, at det er på tide at undersøge den nyeste mode. Den nyeste forårs- og sommermode. Efter en lang vinter, hvor mørke og neutrale farver dominerer moden, kommer en ny sæson. En sæson fyldt med lyse, farveringe nuancer. Det nærmest garanterer et humørboost. Det er dog ikke de samme tendenser, der dominerer dette forår, som også dominerede sidste forår. Der er kommet nye trends til, mens andre er faldet fra. De forgangne modeuger har etableret tendenserne, men hvad er de egentlig?

Disse ting er tilbage

Business looket er tilbage. Det betyder skjorter og løse bukser. Blazere og jakkesættet er også in igen. Det betyder ikke, at det behøver at være kedeligt. Selvom det er neutrale farver der dominerer her. Lyse farver selvfølgelig. Leder du efter noget med lidt mere farve, så er neonfarver på mode igen. Både til hverdag og fest. En trend, der i den grad deler vandende, er lavtaljede bukser. Det er ikke alle, der føler, at de kan bære dem. Man behøver dog ikke en bestemt krop for at købe et par lavtaljede bukser. Det handler om, hvordan man selv har det. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal finde disse trends til mere budgetvenlige priser, så tjek munthe tøj ud, eller kig hos dine andre favoritmærker, som du ved du har penge til.

Køb brugt

En anden, mere bæredygtig måde at følge med tidens tendenser, men ikke spendere hele pengebeholdningen, er ved at købe brugt. Mange af de trends vi ser i dette forår, og til sommer, går igen fra tidligere år. Det betyder altså, at det er nemt at finde i genbrugsbutikkerne, eller online diverse steder. Der findes også loppemarkeder, der specialiserer sig i at sælge tøj. Her er det især nemt at finde ting, der passer til de trends, du gerne vil deltage i.