Få mere overskud til dagligdagens gøremål

Opvask, vasketøj, rengøring og madlavning – der er adskillige ting, du skal tage dig af i løbet af dagligdagen, og det kan være svært at finde overskud til at nå det hele. I denne guide finder du 3 gode råd, der forhåbentlig kan gøre disse gøremål lettere og mere overkommelige at udføre.

Lyt til lydbøger imens du udfører kedelige pligter

Vi kender alle sammen til, hvor kedeligt det kan være at støvsuge hele hytten. Men smider du en lydbog i ørerne imens, så skal du bare se løjer! Du kan dykke dig ned i lydbogens univers, alt imens du klarer rengøringen. Det vil føles som om, at tiden bare flyver afsted. Du kan også lytte til lydbøger, imens du smører madpakker, vasker op med videre – det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Her kan du se mere om lydbøger: migogkbh.dk – få gratis prøveperioder online her.

Lav en to do-liste

Har du mistet overblikket over alle de gøremål, du gerne vil nå? Så kan du med fordel lave en to do-liste for at vinde overblikket tilbage. Du skal endelig bare notere alle gøremål – store som små. Det gør listen langt mere overskuelig at komme igennem, fordi du vil blive motiveret af at tikke selv de mindste opgaver af listen.

Få hjælp til rengøring af hjemmet

Har du ikke tid til at rengøre dit hjem, selvom det virkelig trænger til en grundig overhaling? Hvis du har midlerne til det, kan det godt betale sig at betale et rengøringsfirma til at udføre rengøring i din private bolig. Det vil frigøre en masse tid, som du kan bruge på andre gøremål, afslapning, familietid og lignende. Det kan desuden være en stressfaktor for dig, hvis du færdes i et beskidt hjem, der trænger til at blive gjort rent. Ønsker du at få ro i sindet, er hjælp til rengøring klart pengene værd.