Er du nysgerrig på Body All Mind terapi?

Hvis du har hørt om Body All Mind terapi, så er du måske nysgerrig på, hvad det egentlig er, og hvad det kan hjælpe dig med. Body All Mind er en form for kropsterapi, der kombinerer arbejde med både din krop og dit sind.

Det kan du blive klogere på her.

Hvad er Body All Mind?

I Body All Mind kropsterapi arbejdes der ud fra en teori om, at der er en sammenhæng mellem det mentale, det fysiske og det psykiske. Derfor er det også en slags terapi, der kombinerer mange værktøjer og metoder.

Hvis du går rundt med ondt i dine skuldre, så går en Body All Mind kropsterapeut ind og ser på, om der er en sammenhæng mellem dine smerter og dit psykiske helbred og mentale trivsel.

Body All Mind er for alle, for det er en måde at blive klogere på dig selv på. Derfor er det også oplagt at springe ud i, hvis du døjer med nogle fysiske eller mentale udfordringer, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvad kropsterapi er for noget.

bodyallmind.dk kan du læse mere om, hvad kropsterapien kan gøre for dig.

Kan du selv lære Body All Mind?

Hvis du gerne vil lære endnu mere om Body All Mind, så kan du overveje at tage en uddannelse som kropsterapeut. Så har du nemlig mulighed for at lære nogle metoder og et håndværk, som du ikke bare selv kan bruge, men som du også kan give videre til andre i form af kropsterapibehandlinger.

Du lærer ikke blot om Body All Mind kropsterapi. Du lærer også, hvordan du skaber et trygt bånd mellem dig som behandler og din klient, hvilket er vigtigt under en behandling. Det er nemlig nødvendigt med en klient, der føler sig tryg og tilpas undervejs.