Døjer du med spændingshovedpine? Læs med her

Woman suffering from terrible headache massaging temples

Det kan være virkelig øv, hvis man ofte oplever spændingshovedpine. Det er noget, som ikke kun er smertefuldt, men som også ofte gør, at man må trække sig fra ting, man faktisk gerne ville deltage i. Der er dog forskellige ting, som måske kan hjælpe og lindre lidt på disse smerter.

En massagepude

Når man oplever spændingshovedpine, er der ofte tale om spændinger fra nakken. Det er noget, som kan gøre rigtigt ondt – det er derfor også vigtigt at finde noget, som kan lindre disse smerter. Det kunne måske være en massagepude. Denne kan nemlig være med til at varme og løsne de muskler og led, som du oplever disse spændinger i, og dermed lindre smerten.

Denne pude er super smart, da du nemt kan bruge den derhjemme, når du oplever disse spændinger i din nakke, som fører til denne smertefulde spændingshovedpine. Du kan også tage denne massagepude med dig rundt, fordi den ikke fylder så meget. Det er jo super dejligt at kunne tage den med, i tilfælde af, at du pludselig får spændinger i din nakke, som giver dig hovedpine.

Find den rette hovedpude til dig

Hvis du ofte oplever, at du får denne spændingshovedpine når du står op, eller du måske endda allerede har den når du vågner, kan det være fordi, at du sover i en forkert stilling med hovedet. Dette kan have meget at gøre med, hvilken hovedpude du bruger.

For mange kan det hjælpe at finde en ny hovedpude, som gør, at du lægger i en god stilling med dit hoved, når du skal sove. Det kan også være en god mulighed med en hovedpude, som har memoryfoam. Denne tilpasser sig nemlig dit hoved, så du kan ligge rigtigt godt, når du skal sove, og måske på den måde kan undgå at vågne med spændingshovedpine.