Derfor skal du have Lala Berlin i 2023 

Det nye år får for skud, og du skal have noget nyt tøj som matcher det nye år. Men hvad skal du have? Der findes et hav af mærker til dametøj, men Lala Berlin er en klassiker, som bliver ved med at trende. Læs med her, hvor du får nogle bud på hvorfor, du skal pifte det nye år op med Lala Berlin. 

Hvad er Lala Berlin?

Lala Berlin er et eksklusivt mærke, som producerer tøj, tørklæder og accessories. Designeren bag Lala Berlin er Layla Piedaysh, som er bosat i Berlin og er verdenskendt for sine kollektioner, som hun startede med at lave i 2004. Hun er særlig kendt for at have et feminint touch, hvor hun tilføjer prints med inspiration fra hele verden, hvilket gør, at hendes brand bliver genkendeligt og meget cool. Det er derfor et brand, som både trækker på inspiration fra den vestlige verden samt den mellemøstlige, hvilket afspejler sig i brandets design på både tøj og tasker. 

Hvorfor skal du have Lala Berlin? 

Nu ved du lidt om baggrunden for mærket, men ved du også, at Lala Berlin er særlig kendt for deres Triangle Trinity-cashmeretørklæder med kufyia-print, hvilket kvinder i alle aldre bærer – selv små piger. Hvis du dog ikke er til tørklæder, har de, som sagt, også en masse andet flot tøj. Du kan se Et af de største udvalg af Lala Berlin her, hvor de også sælger kjoler, t-shirts, hoodies, sweatshirts og accessories. Derudover sælger de også sandaler fra Lala Berlin, hvilke er utroligt lækre til sommer. 

Lala Berlin appellerer til en bred målgruppe, da stilen holdes klassisk. Derfor kan du være sikker på, at tøjet ikke går af mode. Du vil kunne have dine ting fra Lala Berlin i mange år, hvorfor det kan være en god investering enten til dig selv, til dit barn eller din mor.