Briller Odder – fokus på dit syn

briller i odder

Briller Odder – fokus på dit syn

Går du med erkendelsen af at dit syn kunne være bedre? Er du på udkig efter briller i Odder? Så hop ind til Skjold Optik, som har mange muligheder for dig, der døjer med synet på den ene eller den anden måde.

Briller Odder kan hjælpe dig med skærmbriller, sløret syn på nært eller lang afstand. Briller i Odder kan også afhjælpe dig med linser eller med at finde frem til årsagen for dine synsproblemer. Med en avanceret synsmaskine kan dit syn blive scannet, og bygningsfejl kan komme op til overfladen. Måske er de årsag til din eventuelle hovedpine også. Se mere her om nogle af de punkter, hvor briller Odder kan hjælpe dig.

Vælg briller i Odder

Først og fremmest kan det være svært at vælge de rigtige briller. Hos briller i Odder har de et hjælpeparate og kyndigt team af optikere. Brillen skal med stor sandsynlighed være placeret på dit ansigt hver dag, medmindre du har valgt løsningen med brilleleje. Her kan du nemlig skifte mellem flere forskellige briller i Odder. De dygtige optikere hos briller i Odder hjælper dig selvfølgeligt med at finde den rette brille. Det gør de ud fra både synsprøve og deres viden om styling. Briller i odder sporer sig nemlig ind på din personlighed med det samme og kigger også på din ansigtsform. Det kan være en bestemt farve fremhæver dine øjne smukt, eller din ansigtsform indbyder til en rund brille – eksempelvis. Men briller i Odder kigger først og fremmest på en synsprøve. Og vælger der ud fra en brille til dig. Har du som person svært ved tanken om at fastsætte dig på én brille, kan du med fordel vælge brilleleje.

Briller Odder – brilleglas til sikker kørsel

Hos briller i Odder kan du få iDrive eller Drivesafe brilleglas og du kan dermed få trygheden tilbage, når du kører bil. Især om aftenen og i dårligt vejr. Som brillebærer, kender du sikkert, at det kan det være svært at se ordentligt under kørsel, med almindelige briller på. Hvert fald når det er mørkt. Der kan være genskin i vejen, modkørendes bilers lygter, lygter i bakspejlet, og gadelygter. Det er alt sammen noget, der kan gøre det svært at se ordentligt uden de rigtige briller Odder.

 

Når du kommer ind til briller Odder får du altid kyndig vejledning. Briller Odder kan for eksempel vejlede dig om Zeiss drivesafe brilleglas. Briller Odder med Zeiss drivesafe brilleglas har en innovativ teknologi, som gør at brilleglassene er særligt velegnede til kørsel. De er specielt fremstillede til at blive anvendt til kørsel i mørke. Det specielle ved briller Odder med Zeiss drivesafe brilleglas er at de er lavet ud fra din udvidede pupil, så brillen passer til kørsel i mørke.