Bliv mere bæredygtig i din hverdag

Der er mange af os, som er bekymret for miljøet og ønsker at belaste det mindst muligt. Du er formentligt allerede i gang med små tiltag for at give dit bidrag. Mangler du inspiration til, hvad du ellers kan gøre, så finder du her et par forslag til, hvordan du kan blive mere bæredygtig i din hverdag.

Vidste du, at der findes menstruationstrusser?

Menstruationstrusser er et par trusser, der er lavet til, når du har menstruation. Disse trusser erstatter behovet for bind eller tamponer, hvilket sparer på miljøet, da du undgår at bruge engangsprodukter hver gang, du har menstruation. 

Trusserne er simpelthen både undertøj og bind i ét. Du kan få komfortable menstruationstrusser, der matcher forskellige blødningsmønstre og behov. Så køb dem til dig selv og måske alle dine veninder, der også gerne vil være miljøbevidste.

Hav altid en genbrugskop med dig

Alle kan have behov for en kop kaffe eller noget vand, når de er på farten. Det betyder, at der skal bruges mange pap- eller plastikkopper for at dække dette behov. Produktionen af de mange kopper, som bare bliver kasseret efterfølgende, er meget belastende for miljøet. Hvis du nyder at få en kop kaffe eller noget vand, når du eksempelvis pendler til og fra arbejde, så sørg for at have din egen genbrugskop med dig. 

Genanvendelige vatpinde er gode for miljøet

Er du vild med at rense ører, så alt muligt skidt og kanel kommer væk, og du bedre kan høre? For ikke at belaste miljøet kan du investere i genanvendelige vatpinde.