4 perfekte valentines gaver til dig selv

Hjerternes fest banker så småt på døren, og for de af os, som ikke er i et forhold, kan det virke som en af de mest kvælende højtider på året. Men sådan behøver det ikke at være. I stedet for at sætte en tilfældig date op, skal du måske prøve at date dig selv i stedet? Det kan du heldigvis gøre på mange måder, og du kan helt selv bestemme, hvordan. Her kommer vi med fire bud på gaver, som du kan give dig selv denne valentine.

En fræk forkælelse 

Selvom du måske ikke har en partner, så kan du stadig nyde den mere intime side af dig selv. Brug dagen på at udforske dig selv med en ny dildo, så du kan opleve en helt ny form for nydelse. Du kan også købe noget nyt, lækkert undertøj til dig selv, som du kan nyde – både alene og i selskab med andre.

En dag i spa eller hos frisøren

Der findes ingen hjertesorger, som ikke kan kureres med en god tur i din lokale spa. Du kan enten gøre det med veninde, et kært familiemedlem eller blot med dig selv. Vælg gerne en god ansigtsbehandling kombineret med lidt massage. 

Hvis du er frisk på det, så kan du også lade frisøren give dig en makeover og et nyt look. Det nye look kan give dig fornyet energi, og måske gøre dig klar til at date igen?

Filmhygge med veninderne

Nogle gange, så er de bedste gaver dem, vi deler med andre. Derfor kan du bruge denne valentin, sammen med dine bedste veninder, og invitere dem over til filmhygge på sofaen eller i sengen. Husk desuden, at der til en rigtig filmaften, altid tilhører snacks – og måske en drink eller to. Det er jo valentines dag, så I kan overveje, om I skal se en romantisk komedie sammen. Eller måske har I brug for noget, som er mindst mulig romantisk?

Noget betydningsfuldt for dig

Brug denne valentinsdag på at sætte pris på dig selv, og se alt det smukke i den kvinde, du er. Vælg derfor et smykke, som kan symbolisere netop dette, så du altid vil blive mindet om, at du er værdifuld, og at du værdsætter dig selv. Du kan også købe en god bog eller andet, du virkelig værdsætter, så længe, at du køber det med formålet om at gøre noget godt for dig selv, så er det det rigtige.